De Sluit VION! buurtkrant is af. Op 29 en 30 mei willen we die krant rond gaan brengen in Boxtel. Help jij mee?

De afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest met het maken van een Sluit VION! buurtkrant. De krant staat vol met artikelen over Vion en waarom dit bedrijf zou moeten sluiten, en er zit een mooie poster bij die mensen kunnen ophangen.

We hebben de krant geschreven voor omwonenden van Vion Boxtel, aangezien velen van hen zich al jaren ergeren aan het bedrijf en zich inzetten tegen de overlast. We willen deze mensen een steuntje in de rug geven en laten zien dat ze niet alleen staan. We willen alle mensen bedanken voor de vrije tijd die ze in het maken van de buurtkrant gestoken hebben. De krant is verder mogelijk gemaakt door bijdragen van het X-Y Actiefonds, LUSH, de Vrije Bond en individuele donateurs.

We gaan op 29 en 30 mei de krant bezorgen door heel Boxtel. We maken er een mooi publieks-event van en zullen de krant ook aanbieden aan de directie van Vion en de burgemeester van Boxtel. Wil je hierbij zijn en ons helpen met een paar uurtjes kranten door de bus duwen? Stuur ons een mail via info(at)sluitvion.nl en je hoort snel meer! We zorgen voor eten en reiskostenvergoeding.