Alex heeft, na maanden wachten, eindelijk zijn salaris gekregen: 58,13 euro!  Dit is wat er overbleef na aftrek van allerlei kosten, voor anderhalve dag werken voor het slachthuis. Vion kwam pas in actie na meerdere emails en telefoontjes. De Roemeen werd in juli onrechtmatig ontslagen door de mega slachter in Boxtel, iets wat Vion tot nu toe ontkend heeft.

Vion vond dat we niet hen, maar het uitzendbureau dat Alex contracteerde hadden moeten bellen. Maar het uitzendbureau - Mahevia - reageerde nooit op Alex' telefoontjes. Bovendien: hoe Vion het ook regelt, ze horen er gewoon voor te zorgen dat hun personeel betaald wordt.

Wij van Sluit VION! vinden het te gek voor woorden dat iemand zoveel moeite moet doen om uberhaupt gehoord te worden. Na alles wat hem overkomen is (onrechtmatig ontslag, verlies van inkomsten en huisvesting, en verwondingen) heeft Alex gewoon recht op compensatie en het enige wat hij met veel moeite en hulp kreeg was 58 euro (en 13 cent).

Vion, bedankt, maar niet bedankt.

En aan alle mensen die soortgelijke problemen met Vion ervaren, denk er aan: zeuren helpt! Wij helpen jou waar we kunnen en blijven ons inzetten voor iedereen die gedupeerd is of wordt door dit bedrijf!